Wij hebben een ruim assortiment aan velgen voor alle type auto’s

Velgen

 

Bij Autobanden-center.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan velgen. Voor alle type auto’s is de juiste combininatie te vinden door de ruime keuze aan merken. Ook voor deskundig advies over welk product het beste bij uw voertuig past kunt u bij ons terecht.

Wij hebben al jaren een zeer ruim assortiment lichtmetalen velgen van de betere merken, in alle maten en soorten. Met lichtmetalen velgen wordt uw auto een persoonlijkheid met een eigen uitstraling. Lichtmetalen velgen versterken het individuele karakter van uw auto. Welk design u kiest hangt af van uw persoonlijke smaak.

Autobanden-center.nl heeft voor u een groot aanbod van lichtmetalen velgen van verschillende gerenommeerde merken. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in lichtmetalen velgen met de bijbehorende bredere banden. De montage van deze banden gebeurt met speciale apparatuur zodat de velgen niet beschadigen. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren.U kunt geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze mooie uitgebreide showroom.

Alle kwaliteitsmerk velgen kunnen wij leveren zoals,

Online een afspraak maken


Autobanden-center.nl

Contactformulier


 

Autobanden center
by Ozcihan Carcenter

Aelbrechtskade 155 C
3023 JK Rotterdam
Tel: 010 4770 175
Fax: 010 4775 900
E-mail: info@ozcihancar.nl