Close
Skip to content

Uitlijnen Rotterdam

Uitlijnen Rotterdam

Uitlijnen Rotterdam? Bij Ozcihan Car bent u aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar aan ervaring, kunt u voor alles terecht bij ons omtrent autobanden en velgen. Wanneer u merkt dat uw auto naar één kant trekt, zult u uw auto moeten uitlijnen. Bij ons kunt u uw auto voordelig uitlijnen waardoor u zichzelf een hoop ellende kunt besparen.

Uitlijnen Rotterdam

Waarom een auto uitlijnen? – Uitlijnen Rotterdam

Wanneer u merkt dat de auto naar links of rechts trekt, is het eenvoudig op te lossen door uw auto te uitlijnen. Toch trekken sommige bestuurders hier niks van aan. Het gevolg? Bandenslijtage, meer brandstofverbruik en geen goede wegligging.

Wanneer u wilt controleren of u uw auto moet uitlijnen, is dit direct te zien aan de bandenslijtage. Stuur uw wielen volledig naar links of naar rechts. Zo kunt u direct zien of de buitenkant of de binnenkant van uw banden is versleten. Als dit het geval is, zal uw auto meer brandstof verbruiken en heeft uw auto geen goede wegligging.  Wanneer de banden volledig versleten zijn, zult u uw banden moeten verwisselen. Het aanschaffen van nieuwe banden kost u veel meer dan het uitlijnen van een auto. Twijfelt u? Neem dan direct contact met ons op en laat uw auto uitlijnen in Rotterdam door een van onze professionals.

Uitlijnen is een vak apart

Uitlijnen is nou eenmaal een vak apart. Wij beschikken over de beste apparatuur om uw wielen op te meten. Zo kunnen wij via onze apparatuur direct zien, hoeveel uw wielen van elkaar afwijken. Tegenwoordig kunt u overal uw auto laten uitlijnen, echter is het zo dat uitlijnen een vak apart is. Wanneer een garage niet over de juiste middelen beschikt zal dit slechts tijdelijk of nauwelijks het probleem verhelpen. Het is onmogelijk om met het blote oog te zien hoeveel de wielen van elkaar afwijken. Kies daarom voor een gespecialiseerde garage, met meer dan 25 jaar aan ervaring bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Het verschil tussen uitlijnen en balanceren

Wij krijgen wel vaker de vraag ‘’wat het verschil is tussen uitlijnen en balanceren’’. Het verschil tussen uitlijnen en balanceren is voelbaar. Wanneer u een bepaalde snelheid rijd en merkt dat uw stuur trilt of de auto in zijn geheel trilt, zult u uw banden moeten balanceren. Bij uitlijnen moeten de wielen worden bijgesteld om de wegligging te optimaliseren. Vaak is dit te merken doordat het stuur van uw auto naar een kant trekt. 

car wrench

Veel gestelde vragen

Contact

Heeft u vragen over uitlijnen in Rotterdam of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 010 477 0175 of stuur een e-mail naar info@ozcihancar.nl. Of kom gezellig bij ons langs in de garage, de koffie staat klaar! Adres: Aelbrechtskade 155-C, 3023 JK Rotterdam.

Neem contact op!

Neem contact op!